Kommercielle byggerier


I USA bruges i stadigt stigende grad bjælkekonstruktioner til kommercielt byggeri, både som tilføjelser til eksisterende byggeri og til nybyggeri.

I løbet af de sidste 30 år, er den amerikanske bjælkehusbranche vokset, ikke kun i størrelse, men også i markedsdækning. Hvor beboelse og feriehuse udgør størstedelen af produktionen, så vokser den del der adresserer det kommercielle marked hurtigere end noget andet segment.
Restauranter, hoteller og butikker er blevet eksponenter for de rustikke bjælkeelementer. Massiv tømmer giver en varme og charme til et hvilket som helst rum eller bygning og bliver i stadig højere grad benyttet af arkitekter til at opnå en venlig, hyggelig og imødekommende atmosfære.
Vores leverandører har en afdeling, der specielt henvender sig til kommercielle projekter, som hoteller, golfklubber, country clubs, feriecentre, konferencecentre m.m. Kun fantasien sætter grænser.

Kontakt os – vi har både danske arkitekter og ingeniører, der er vant til at arbejde med store kommercielle projekter.Se et kommercielt byggeri i USA på www.lodgeatkeenlake.com eller klik herAmerican Living Aps - Brugskrogen 2B - 5540 Ullerslev - Denmark - Tel: +4570208110