Hvorfor Estemerwalt?


Hvad adskiller os fra andre bjælkehusfirmaer? Udover vores velinformerede ansatte, venlige service og store produktudvalg, så har vi en fuldt funktionel savmølle. Enhver bjælke, ethvert stykke træ, alle udskæringer og næsten alle behandlinger af tømmeret er foretaget her. Det giver en samlet pakkeløsning, der er blandt de mest komplette i branchen og er af en større værdi for kunden, end noget andet firma vil kunne tilbyde.

Bjælkehuspakke

Estermerwalt Log Homes tilbyder en af de mest komplette pakkeløsninger i branchen. Vores pakkeløsninger indeholder alt, hvad der skal til for at bygge alle ydervægge og tagkonstruktion, og alt tømmer er tørret på forhånd. Vores pakker inkluderer bjælkevægge, stue- og første etage gulve, paneler til loft og vægge, indervægge, Anderson 400-series vinduer, Therma Tru døre, komplet tagkonstruktion, gulve, fugning og mere til. Du vil aldrig være i tvivl om, en nødvendig del af dit hus er inkluderet eller ej.

Vi tilbyder eastern white pine til vores huse, som er en af de mest hårdføre og alsidige træsorter i verden. Naturlig resistent imod råd, UV skader og insekter. Det byder også på minimal krympning og sætter sig meget lidt i forhold til andre træsorter.

Vores bjælkevægge er inspiceret og bedømt ud fra Timber Products Inspections inc. (TPI) standarder for at sikre den fineste kvalitet og strukturel integritet.

Her hos Estemerwalt laver vi bjælker i mange forskellige stile, profiler og størrelser:
  • Skårede D-bjælker: navngivet på grund af, at deres form er flad på væggens inderside og rund på ydersiden. Vi tilbyder 6x8, 8x6 and 10x10 tommer D bjælker med dobbelt fer og not forseglingssystem
  • Runde bjælker: Dette er endnu en ting der skiller os fra andre producenter i nordøst. Vi kan producere 8-tommer, 10-tommer og 12-tommer diameter runde bjælker med dobbelt fer og not. Det finder man normalt kun hos vestlige producenter. Disse store bjælker giver ikke kun et dramatisk udseende, men de øger også isoleringsevnen i dit hus.
  • Halvbjælker: Til et traditionelt skeletopbygget hus, udestuer, garage, skure, halvbjælker er tilgængelige i til at matche enhver anden bjælke vi producerer.
  • American Living Aps - Brugskrogen 2B - 5540 Ullerslev - Denmark - Tel: +4570208110