Valg af leverandør


At vælge et bjælkehus er ligesom at vælge en ny bil. Hvad kigger du efter? Porsche 911, Chevy Pickup, S Class Mercedes, Honda Civic, Jeep Wrangler eller en Aston Martin - Du har fanget den. Du vil kigge efter det der dækker dine behov. Pris, størrelse, stil, kvalitet, evnen til at levere til tiden, garantier og referencer er nogle af de retningslinjer du bør følge, når du skal træffe din endelige beslutning.
Der er masser af bjælkehusentreprenører online, og de fleste bruger omfattende visuelle midler, for at du kan se deres specialiteter, men når man kigger på prissammenligninger, bliver billedet mere sløret. Du vil se tilbud på pakker kun med ydermure, skelet-pakker, komplette pakker, og andre. Den eneste måde man kan sammenligne prisen, er ved at sammenligne de individuelle pakker side om side.

Bjælkehusets pris

Der er skarp konkurrence om prisen bjælkehusfirmaer imellem. Når du sammenligner priser så hav følgende i baghovedet: Forskellige typer træ, tykkelse og længde på bjælker, byggemåde, priser på tegninger, prisen på fragt og hvad der er inkluderet i en aftale. Sidstnævnte er især vigtigt fordi det er meget svært at sammenligne æbler med pærer, medmindre du ved præcis, hvad du får for pengene. Får du kun skelettet, eller får du alt hvad du har brug for, for at kunne flytte ind? Er taget inkluderet, eller kun spærene? Er gulvet inkluderet? Kan du købe hvad du eventuelt mangler ved en lokal tømmerhandel? Formentlig ikke.


American Living Aps - Brugskrogen 2B - 5540 Ullerslev - Denmark - Tel: +4570208110